Joensuun kampuksen varhais- & varhaiserityiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden ainejärjestö

Sulo Ry

Yliopistokatu 7
80100 Joensuu

sulory@live.fi

HALLITUS

 
Eliisa Ruuth
 
Toimin Sulo ry:n puheenjohtajana vuonna 2021. Opiskelen toista vuotta, mutta valmistun jo tänä keväänä kandiksi. Hallituksessa oon mukana toista vuotta. Mut tunnistaa kovaäänisestä naurusta ja oon kova höpöttämään :D Opiskelujen ohelle kuulunu hirmu monta hyvää muistoo, mutta 2020 vuoden kaupunkisuunnistus on jäänyt erityisesti mieleen.
 
 
Minttu Hallikainen
 
Toimin Sulo ry:n varapuheenjohtajana vuonna 2021. Opiskelen tokaa vuotta varhaiskasvatuksen opeks ja oon ensimmäistä kertaa mukana hallituksessa. Miut tunnistaa jatkuvasti vaihtuvasta hiustyylistä ja väristä. Ehdottomasti yks miun lemppari opiskelumuisto on haalarikastajaiset.
 
 
Heidi Oinonen
 
Toimin Sulo ry:n taloudenhoitajana vuonna 2021. Opiskelen ensimmäistä vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi ja samalla tää on mun ensimmäinen kausi hallituksessa. Mun paras luonteenpiirre on empaattisuus ja vahvuus on joustavuus. Paras opiskelukokemus tähän mennessä on varmaan kaupunkisuunnistus.
 
 
Lauri Malkamäki
 
Toimin Sulo ry:n edunvalvojana, sool-vastaavana ja jäsenrekisterivastaavana vuonna 2021. Opiskelen kolmatta vuotta vakalla ja Sulon hallituksessa toimin nyt kolmatta kautta. Olen aika helposti lähestyttävä ja mulle saa tulla juttelemaan varsinkin edunvalvontaan liittyvistä asioista tosi matalalla kynnyksellä. Opiskeluista ja opiskelijatapahtumista on jääny käteen tosi paljon toinen toistaan parempia muistoja esimerkiksi Poikkeus ry:n järjestämät Speed Dating -sitsit.
 
 
Santeri Heinonen
 
Toimin Sulo ry:n edunvalvojana sekä yhteistyö- ja tapahtumavastaavana vuonna 2021. Opiskelen ekaa vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi ja oon myös ekaa vuotta hallituksessa. Mä oon tosi hyvä nukkumaan ja harrastan salibandya. Paras opiskelumuisto on kämppäapprot.
 
 
Essi Kurth
 
Toimin Sulo ry:n yhteistyö- ja tapahtumavastaavana sekä tutor- ja fuksivastaavana vuonna 2021. Opiskelen ensimmäistä vuotta ja tämä on myös ensimmäinen vuosi hallituksessa. Vahvuuksina mulla on kuunteleminen ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottaminen. Opiskelukokemuksista mulla ei taida olla yhtä parasta, mutta jos jotain pitää sanoa niin ehdottomasti kaikki mitä ollaan tähän mennessä opiskelukavereiden kanssa päästy kokemaan!
 
 
Linda Heinonen
 
Toimin Sulo ry:n yhteistyö- ja tapahtumavastaavana sekä tiedotus- ja somevastaavana vuonna 2021. Opiskelen nyt toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi ja oon ekaa vuotta hallituksessa. Oon tosi avoin tyyppi ja mun kanssa voi heittää ihan minkälaista läppää tahansa. Yks lemppari opiskelumuisto on fuksivuoden kaupunkisuunnistus.