Joensuun kampuksen varhais- & varhaiserityiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden ainejärjestö

Sulo Ry

Yliopistokatu 7
80100 Joensuu

sulory@live.fi

Edunvalvonta

Tervehdys edunvalvonnasta!
 
Sulo ry:n kauden 2023 edunvalvojina toimimme me Severi Vuori ja Mira Kastell. Tällä kaudella olemme jakaneet edunvalvonnan koulutuspoliittiseen (kopo) ja sosiaalipoliittiseen (sopo) vastuualueeseen. Hallituksen kopona toimii Severi ja sopona Mira. 
 
Kopo auttaa jäsenistöä kaikissa opiskeluun ja opintoihin liittyvissä asioissa sekä toimii opiskelijoiden edunvalvojana. Kopo on linkki opiskelijoiden, oppiaineen sekä ISYY:n välillä. Sopo puolestaan keskittyy opiskelijoiden hyvinvointiin ja valvoo jäsenistön oikeuksia asioissa, jotka liittyvät asumiseen, toimeentuloon, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen sekä terveyteen.
 
Toimimme yhdessä tiiminä, pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin ja varmistamaan, että opiskelijoiden oikeudet toteutuvat. Sulo ry:n tapahtumiin osallistuu yhdenvertaisuustarkkailija, jonka puoleen voit kääntyä mahdollisissa häiriötilanteissa. Lisäämme myös Sulon Link.tree:hen lomakkeen mahdollisten häiriötilanteiden raportoimisen varalta. Lomakkeen voit täyttää anonyymisti.
 
Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostilla: sulo.edunvalvonta@gmail.com
 
Sujuvia opiskeluja ja törmäillään! :)
 
 
Alta löydät Sulo ry:n edunvalvonta-asiakirjan sekä yhdenvertaisuussuunnitelman: