Joensuun kampuksen varhais- & varhaiserityiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden ainejärjestö

Sulo Ry

Yliopistokatu 7
80100 Joensuu

sulory@live.fi

Vappuviikko

12.04.2021 19:40

Vappu 2021:

Kaikkiin vapputapahtumiin linkit löytyvät linktreestä ja facebookista ilmoitettuna ajankohtana. Linktreen linkki löytyy nykyään nettisivujen etusivulla.

Vappupassi 22.4.-1.5.

Tarkoitus kerätä passiin suorituksia esim. vapputapahtumista ja vapun aikana tapahtuvista arjen askareista. Vappupassi on siis vähän niin kuin Approt etänä! Suoritettua Vappupassin saat itsellesi upean Vappu 2021 haalarimerkin. Ilmoittautuminen auki ti 13.4. klo 14 ja sulkeutuu ti 20.4. klo 14 tai heti kun vappupassit on myyty. Vappupassi maksaa 2€. Linkki löytyy linktreestä ja facebookista.

 

Varaslähtö Vappuun! Vappubingo! 22.4. klo 18

Otetaan yhdessä varaslähtö vappuun vappubingon merkeissä! Tapahtuma on ilmainen, ilmoittautuminen aukeaa ke 14.4. klo 12 ja sulkeutuu ma 19.4. klo 18. tai heti kun paikat ovat täynnä, joten olethan nopea! Bingossa mahdollisuus voittaa huimia palkintoja mm. suun kostuketta ja vapuksi tekemistä! Ilmoittautumislinkki tulee linktreehen ja facebook tapahtumaan. Saat sähköpostiisi zoom linkin tapahtumaan sekä bingolappusi ilmoittautumisen päätyttyä. 

 

Vappusitsit 27.4. klo 18-21

Wabu ei lobu! Perinteiset vappusitsit täällä taas, vaikka tällä kertaa niitä vietetäänkin etänä, mutta ei anneta sen haitata menoa. Luvassa sitsilaulujen laulamista, hengailua ja muuta mukavaa ohjelmaa. Vappusitsejä vietetään zoomissa ja tapahtuma on kokonaan ilmainen. Ilmoittautuminen alkaa ke 14.4. klo 12.15 ja päättyy 25.4. klo 21.00 tai heti kun paikat ovat täynnä, ole siis nopea! Saat sähköpostiisi zoom linkin ilmoittautumisen päätyttyä.

 

Poikkitieteelliset vappusitsit 29.4. klo 17-19

Poikkitieteellisiä vappusitsejä vietetään zoomissa torstaina 29.4. Sulon, Popsin, Kassoksen ja Kotexin voimin! Pukukoodina toimii tietysti haalarit ja perinteiset vappuhörhelöt. Osallistua voit yksin tai ryhmässä saman ruudun takana (muistathan kuitenkin huomioida ajankohtaiset alueelliset koronarajoitukset ja suositukset). Ilmoittautumislinkki löytyy facebook tapahtumasta ja linktreestä.

 

Poikkitieteellinen Vappubrunssi 1.5. klo 12-14

Perinteinen vappupäivän brunssi on täällä taas! Tänä vuonna sitä vietetään poikkitieteellisesti ja etänä. Kokoa oma kaveriporukkasi tai tule itse paikalle. Tapahtumaan julkaistaan sen alkaessa linkki, josta pääset liittymään yhteiselle brunssille. Luvassa rentoa hengailua ja valmistumista vappupäivän viettoon. Lisäksi muutama leikkimielinen skabailu kaikille halukkaille!

Ohjelmassa esimerkiksi... Klo 12.30  Kahoot..., klo 13.00 Munkin syönti kilpailu (varaa itsellesi munkki kisaa varten, mikäli osallistut) ja klo 13.30 "Tuo minulle" -peli.

Varaa itsellesi hyvää evästä, juotavaa ja halutessasi seuraa (koronarajoitukstet huomioiden)

 

NÄHDÄÄN VAPPUVIIKOLLA!