Joensuun kampuksen varhais- & varhaiserityiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden ainejärjestö

Sulo Ry

Yliopistokatu 7
80100 Joensuu

sulory@live.fi

Sulon syyskokous

14.11.2022 12:52

Hei, ja tervetuloa Sulo Ry:n syyskokoukseen 01.12.2022 klo 17 Suvaksen kokous- ja saunatiloihin. Kokouksessa mm. valitaan ensi kauden puheenjohtaja sekä muu hallitus, mutta muun hallituksen roolit päätetään vasta ensi vuonna. Halutessasi voit tulla vain nauttimaan tunnelmista ja kokouseväistä, mutta edellytyksenä illanviettoon osallistumiselle on kokouksen seuraaminen.

 

Kokous kestää noin 30min, eikä kokoukseen osallistuminen velvoita osallistumaan hallituksen toimintaan tulevaisuudessa. Kokouksen jälkeen on mahdollista nauttia omista eväistä, saunoa ja seurustella kavereiden sekä niin uusien kuin vanhojenkin hallituslaisten kanssa.

 

Kokous on ilmainen, mutta esimerkiksi kokousevään määrää arvioidaksemme pyydämme jokaista paikalle tulijaa ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: Syyskokousilmoittautuminen. Saman linkin kautta on mahdollista ennakkoilmoittautua hallitukseen, mutta ilmoittautuminen on mahdollista vasta syyskokouksessakin, ja siellä ehdit vielä muuttamaan mieltäsi vaikka olisit aiemmin muuta ilmoittanut.

 

Syyskokouksen esityslista on tarkasteltavissa Sulo Ry:n ilmoitustaululla Educalla, Sulon Facebookissa sekä alla olevan linkin kautta

Syyskokous 2022.docx

 

Nähdään kokouksessa!